Z pastviny ukradli dobytok.Pútnikovi ukradli zo stanu fotoaparát.Dvaja mŕtvi pri nehode na diaľnici Prešov - Košice.:

04.07.2011 Celý región

Z pastviny ukradli dobytok:
Kežmarskí policajti vyšetrujú krádež dvoch kusov hovädzieho dobytka z pastviny pri obci Abrahámovce, okr. Kežmarok.
Ku krádeži došlo v noci z piatka na sobotu, pričom z pastviny zmizla jedna dospelá krava a jedno teľa. Doposiaľ neznámy páchateľ bez poškodenia previedol dobytok cez elektrický ohradník a následne naložil do neznámeho motorového vozidla. Pre 50 ročného samostatne hospodáriaceho roľníka z Lendaku vznikla krádežou škoda 1 100.- €.



Pútnikovi ukradli zo stanu fotoaparát:
Na polícií v Levoči oznámil včera 18 ročný mladík z Košických Olšan krádež fotoaparátu zo stanu.
Počas uplynulého víkendu stanoval mladík na Mariánskej hore v Levoči. V noci zo soboty na nedeľu prišiel k jeho stanu doposiaľ neznámy páchateľ a počas toho ako v ňom spal otvoril zips na vchode do stanu a z ruksaku, ktorý sa nachádzal v stane ukradol digitálny fotoaparát s objektívom. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 650.- €. Levočskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže.


Dvaja mŕtvy pri nehode na diaľnici Prešov - Košice:
Včera krátko po 15:00 h došlo na diaľnici Prešov - Košice k dopravnej nehode pri ktorej zomreli dvaja mladí ľudia.
26 ročný muž z obce Čučma, okr. Rožňava, viedol v smere od Prešova osobné auto Volvo S40. Spolu s ním boli v aute aj 23 ročný muž z Košických Olšan a 25 ročný muž z Rožňavy. V úseku kilometrovníka 592 prešiel vodič s vozidlom z pravého jazdného pruhu cez odstavný jazdný pruh mimo vozovku, pokračoval po svahu diaľnice až k rieke Torysa, kde na brehu rieky narazil do stromu a skončil v rieke. Vodič auta utrpel pri nehode zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 28 dní. Obaja spolujazdci však na následky zranení podľahli vo vozidle na mieste nehody. Hmotná škoda je vyčíslená na 5 000.- €. Osobné auto bolo zaistené pre účely ďalšieho dokazovania. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna. Okolnosti a príčiny tejto nehody vyšetruje prešovský policajný vyšetrovateľ, ktorý zároveň začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región